• Derbyday!

 • Zaterdag 25 zal het voetbalcompetitie 2023/2024 eindigen met de derby Zwolsche Boys-ZAC. Beide besturen hebben, evenals de derby in januari, de voorbereidingen weer samen opgepakt. Hierbij zijn een aantal afspraken gemaakt.

  Neem geen alcoholische drank mee

  Om de sfeer gezellig en veilig te houden, roepen beide verenigingen op om geen alcoholische dranken mee te nemen naar het sportpark. Hier wordt op gecontroleerd. Alcoholische dranken zijn alleen in de kantine verkrijgbaar en mogen ook alleen daar worden gedronken.

   Vuurwerk is niet toegestaan

  We wijzen iedereen er op dat het afsteken van vuurwerk niet is toegestaan op het sportpark. De KNVB heeft de regels over sfeeracties met vuurwerk, rookpotten en fakkels flink aangescherpt. Het afsteken van eerder genoemde kan voor de clubs een aanzienlijke boete tot gevolg hebben. Tevens kan er door de scheidsrechter besloten worden om de wedstrijd te staken bij het afsteken van bovenstaande. Sfeeracties | KNVB

  Spandoeken

  Spandoeken zijn van harte welkom. Spandoeken ZAC kunnen achter het verste doel van het hoofdveld worden opgehangen. Zwolsche Boys spandoeken aan de kantine kant van het hoofdveld.

  Supporters

  Zwolsche Boys en ZAC hopen op een grote opkomst van supporters en verheugen zich op een mooi, respectvol voetbal spektakel. Voor de supporters van ZAC is de volledige linkerkant (bij binnenkomst sportpark) van het hoofdveld beschikbaar en de supporters van Zwolsche Boys kunnen plaatsnemen aan de overkant (lange zijde, dijk kant).

  Beide verenigingen hopen op een mooi voetbalfeest voor alle voetballers, leden, supporters, sponsoren en andere voetballiefhebbers. Met een ieders medewerking zal dit zeker gaan lukken.

   

  Bestuur Zwolsche Boys