• Kerstgroet

 • Beste leden,

  Ik zou graag anders willen beginnen, maar we kunnen er niet omheen we gaan weer in een harde Lock down, wat betekend dat de competitie wordt stilgelegd t/m 14 januari 2022 waarin we ook geen vriendschappelijke wedstrijden mogen spelen, gelukkig valt het samen met de winterstop maar toch… We mogen wel buiten trainen maar wel met beperkingen kijk hiervoor op www.rijksoverheid.nl eigenlijk komt het erop neer wat we allemaal al meegemaakt hebben, afstand houden in kleedkamers en niet in grote groepen trainen maar in groepjes van 2 al dan niet met begeleiding etc.

  Toch wil het bestuur ondanks alle ellende die ook onze leden hebben getroffen iedere vrijwilliger die zich in het afgelopen jaar heeft ingezet heel hartelijk bedanken. We bedanken ook onze trouwe sponsors die ondanks alles de Zwolsche Boys trouw zijn gebleven.

  Als laatste jij als spelend lid die ondanks alle maatregelen die ons getroffen hebben en ons nu weer treft niet voluit kon trainen en voetballen en toch de club trouw bent gebleven, bedankt.

  Rest mij nog jullie namens het bestuur , waar je ook mag vertoeven een hele prettige kerst en een goed begin van het nieuwe jaar te wensen.

  Let op elkaar en blijf gezond en bedenk dat verbondenheid dit jaar het grootste geschenk is.

  Namens bestuur

  Jan Huiskens (vz)