• Onze club

  Beste bezoeker van onze vernieuwde website van de gezelligste club van Zwolle en omstreken.

  De Zwolsche boys is van oudsher een volksclub waar iedereen welkom is om te voetballen, gezellig een babbeltje te maken onder het genot van een drankje of om naar onze elftallen te komen kijken.

  Sinds enkele jaren zijn we een zaterdag seniorenclub geworden, en bieden diverse mogelijkheden aan om te voetballen zoals vriendenteams, studententeams, gemengde teams en 7x7. Jeugdteams zijn uiteraard nogsteeds van harte welkom om bij Zwolsche Boys te komen voetballen

  De club is ingesteld op prestatie en recreatie voetbal. Ons 1e elftal speelt op dit moment in de derde klasse, maar heeft de ambitie en de drive om door te stomen naar de 2e klasse en wie weet wat daarna nog allemaal mogelijk is. Daar achter hebben we het 2e, 3e, en het 4e elftal in de A categorie voetballen. Ook het recreatie voetbal wordt volledig gefaciliteerd van het 5e t/m het 8e elftal. Deze spelen op allerlei niveaus in de competitie. Ook hebben we nog de 35+ en 45+ teams die recreatief bezig zijn in een aparte Zwolse competitie.

  De club is gezond in alle opzichten en heeft de ruimte om te groeien, iedereen is welkom. Graag willen we ook het damesvoetbal stimuleren we hebben de mogelijkheid om dit volledig te faciliteren.

  Dus wil je lekker voetballen meld je dan aan en je zal niet teleurgesteld worden.

  Tot ziens bij de Zwolsche Boys.

 • Clubkleuren

  Shirt Groen Wit horizontaal gestreept
  Broek Zwart
  Sokken Groen Wit horizontaal gestreept