• Sponsoravond groot succes

 • Het kon weer, na 2 jaar onze sponsoren uitnodigen voor een informeel samenzijn. Uiteraard met als doel om onze dank te tonen voor de onvoorwaardelijke financiële steun.
   
  Afgelopen donderdag 16 juni was het zover. Helaas waren veel sponsoren niet in staat de bijeenkomst bij te wonen. Drukke werkzaamheden lagen hieraan ten grondslag. Op zich natuurlijk een prima zakelijke situatie voor de sponsor maar toch jammer om elkaar weer niet even “live” te ontmoeten.
   
  De avond verliep in een prima sfeer. Sponsoren, bestuursleden, commissieleden, afvaardiging van onze 1e selectie en een aantal enthousiaste spelers van lagere teams die spontaan na de training aanschoven maakten het gezelschap bijzonder kleurrijk.
  • Er werd afscheid genomen van hoofdsponsor Xando. Aan de hand van een zelfgemaakte film werd teruggekeken naar bijna 20 jaar hoofdsponsorschap. Een aantal prominente clubleden gaven in het filmpje blijk van hun dank voor de jarenlange onvoorwaardelijke steun van Xando eigenaar Iwijn Hendriksen. Nick Schouten sprak namens het bestuur een dankwoord uit en overhandigde bloemen en een diner bon.
  • Met trots werd daarna onze nieuwe hoofdsponsor Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen gepresenteerd. Vanuit een bestaand sponsorschap is er het afgelopen jaar achter de schermen gewerkt aan een voor beide partijen aantrekkelijke samenwerking. Missie geslaagd, beide partijen zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. MKB adviseur Ronald Ketelaar nam ons kort mee in de financiële wereld van Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen. Door afwezigheid van één van de contactpersonen van Boudesteyn is besloten in een later stadium op het nieuwe hoofdsponsorschap terug te komen.
  • Een enthousiaste pitch van jonge ondernemer en nieuwe sponsor PEPA Company. We werden door eigenaar Pepe Elhorst Benites meegenomen in de wereld van verduurzaming en zonnepanelen. PEPA Company fungeert als schakel tussen klant en leverancier van zonnepanelen en geeft deskundig advies bij het kiezen van de juiste offerte.
  • Tot slot een bekende gastspreker, Art Langeler, o.a. oud trainer/coach van PEC Zwolle.
  In een boeiend verhaal van ruim een uur nam Art ons mee naar zijn voetbalwereld. Van betaald voetballer bij de Graafschap tot huidig Bondscoach van Curaçao. Uiteraard kwamen ook zijn jaren bij PSV en de KNVB ruimschoots aan bod maar vooral zijn 2 periodes bij PEC Zwolle trokken meer dan gemiddelde aandacht bij de toehoorders.
   
  Één ding is donderdag duidelijk geworden, PEC Zwolle is nog steeds “zijn club”, ondanks een tussentijds vertrek in het afgelopen seizoen. Geen kwaad woord over PEC Zwolle of over de mensen bij de club waarmee hij heeft samengewerkt.
  Met ingang van het nieuwe seizoen treedt Art in dienst bij FC Groningen als Hoofd Voetbalontwikkeling Bovenbouw. Deze functie gaat hij combineren met het bondscoachschap van Curaçao.
   
  Een korte impressie van de sponsoravond 2022 die werd afgesloten met een gezellige nazit. Een hapje en drankje ontbraken daarbij natuurlijk niet. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.