• Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan s.v. Zwolsche Boys, zonder dat het jou een cent extra kost!

   

  Bestel online via Thuisbezorgd en s.v. Zwolsche Boys ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar s.v. Zwolsche Boys.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je s.v. Zwolsche Boys ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van s.v. Zwolsche Boys. Voor jou een kleine moeite, voor s.v. Zwolsche Boys zijn het directe inkomsten.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van s.v. Zwolsche Boys. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert s.v. Zwolsche Boys hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch s.v. Zwolsche Boys weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor s.v. Zwolsche Boys is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert s.v. Zwolsche Boys dan niets op.

  Bezoek de SponsorKlikspagina van s.v. Zwolsche Boys op
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2968&cn=nl&ln=nl

   

  Deel deze pagina naar zoveel mogelijk familie, vrienden en bekenden.

  Bedankt voor uw sponsoring!