• Trainer Zwolsche Boys

 • Beste leden,

  Het bestuur en de TC (technische Commissie) hebben de afgelopen weken gezocht naar een oplossing voor het plotselinge vertrek van de hoofdtrainer Joshua Nijland.

  We zijn tot de conclusie gekomen dat het nu niet handig is om een nieuwe trainer aan te trekken. Daarom is er na het vertrek van de hoofdtrainer besloten om Freddy Prins te vragen om het 1e en 2e elftal te begeleiden met assistentie van Jeffrey van de Vlist en de rest van de staf, zodat we de even de tijd hadden om ons te beraden hoe nu verder.

  Afgelopen week is duidelijk geworden dat continuïteit en vertrouwen een belangrijke rol spelen, daarom is er besloten om Freddy en Jeffrey voor de rest van het seizoen en het komende seizoen voor de selectie te zetten. Voor het 2e elftal zal z.s.m. een trainer gezocht worden die Freddy daar gaat vervangen. Hiermee is de continuïteit en vertrouwen gewaarborgd, Freddy kent de club en de spelers als geen ander en heeft een missie en visie waarin discipline, karakter en fitheid een grote rol spelen en daarnaast mag het speelplezier niet ontbreken. Het bestuur en de TC hebben vertrouwen in het duo Freddy en Jeffrey en de staf er omheen. Zaterdagmorgen heb ik namens het bestuur en de TC, de spelersgroep dit toegelicht en is door de aanwezige goed ontvangen.

  Wij wensen de spelersgroep en de gehele technische staf veel succes in het resterende deel van de competitie en het daarop volgend seizoen.

  Namens bestuur en TC

  Jan Huiskens (vz)