• Update Kidsclub “de Groentjes”

 • Eindelijk is het zover!! Kidsclub “de Groentjes” van Zwolsche Boys gaat definitief van start.
   
  Waar we eind vorig jaar helaas moesten melden dat we niet op de gewenste kwalitatieve manier van start konden gaan, ziet de wereld er nu gelukkig heel anders uit.
   
  3 enthousiaste trainers kijken er naar uit om in het nieuwe voetbalseizoen “de Groentjes” op een speelse manier kennis te laten maken met de voetbalsport. De voorbereidingen zijn al gestart. Materialen, shirtjes, broekjes zijn besteld en worden binnenkort geleverd. Trainingsschema’s zijn gemaakt en een gymzaal voor de wintermaanden is gereserveerd. Kortom, alles loopt naar wens en we zijn er klaar voor, maar bovenal, we hebben er enorm veel zin in!!
   
  De afgelopen weken zijn de ouders van de reeds vorig jaar aangemelde kinderen hierover persoonlijk geïnformeerd, de reacties waren zeer positief. Om iedereen alvast voor de start van het nieuwe seizoen kennis te laten maken met de trainers en de wijze van trainen zijn zij uitgenodigd voor een proeftraining van ca. 1 uur op zaterdag 10 juni a.s., aanvang 09.30 uur. De verwachting is dat 20 kinderen aan deze training gaan deelnemen.
   
  Uiteraard zijn nog niet aangemelde kinderen in de leeftijd van 2,5 t/m 6 jaar ook van harte welkom op de proeftraining! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.
   
  Voor meer informatie en het aanmelden zie de gegevens op onderstaande flyer!