• Zwolsche Boys wordt nóg groener!

 • Met de officiële start van het project `van Groen naar Groener´ zet Zwolsche Boys de volgende stap in de verdere verduurzaming van de vereniging.

  Eerder dit seizoen werd er al led verlichting in de kantine geïnstalleerd. Nu is het tijd voor de volgende stap. Samen met Pepe Elhorst Benites van Pepacompany is er onderzoek gedaan naar duurzame energieopwekking voor Zwolsche Boys. De Solar Carport kwam als beste optie naar voren en de offerte van Shift to Solar is inmiddels getekend.

  De Solar Carport van 16 m² is multifunctioneel en kan ook als afdak fungeren voor het vernieuwde buitenterras. Medio mei wordt de carport geplaatst en hiermee verwacht de club een mooie besparing op de energierekening te realiseren.

  De komende periode wordt ook nog onderzocht hoe de opbrengst van de installatie ingezet kan worden om de kantine te koelen met behulp van airco’s.

  De club is ook nog trots om te melden dat Shift to Solar sponsor is geworden. Zwolsche Boys wil Pepacompany en Shift to Solar bedanken voor de prettige samenwerking.

  Met de aanschaf van de Solar Carport is een forse investering gemoeid. De club kan hierbij iedere financiële steun gebruiken. Binnenkort volgt er meer informatie over hoe jullie het project van Groen naar Groener kunnen ondersteunen!

 • V.l.n.r.: Pepe Elhorst Benites, Bart Ester en Rens van Gurp (Shift to Solar)
  Met de officiële start van het project `van Groen naar Groener´ zet Zwolsche Boys de volgende stap in de verdere verduurzaming van de vereniging. Eerder dit seizoen werd er al led verlichting in de kantine geïnstalleerd. Nu is het tijd voor de volgende stap. Samen met Pepe Elhorst Benites van Pepacompany is er onderzoek gedaan naar duurzame energieopwekking voor Zwolsche Boys. De Solar Carport kwam als beste optie naar voren en de offerte van Shift to Solar is inmiddels getekend. De Solar Carport van 16 m² is multifunctioneel en kan ook als afdak fungeren voor het vernieuwde buitenterras. Medio mei wordt de carport geplaatst en hiermee verwacht de club een mooie besparing op de energierekening te realiseren. De komende periode wordt ook nog onderzocht hoe de opbrengst van de installatie ingezet kan worden om de kantine te koelen met behulp van airco’s. De club is ook nog trots om te melden dat Shift to Solar sponsor is geworden. Zwolsche Boys wil Pepacompany en Shift to Solar bedanken voor de prettige samenwerking. Met de aanschaf van de Solar Carport is een forse investering gemoeid. De club kan hierbij iedere financiële steun gebruiken. Binnenkort volgt er meer informatie over hoe jullie het project van Groen naar Groener kunnen ondersteunen!